Από Αθήνα... επαρχία, στο οικιακό τους περιβόλι
Δυο νέοι άνθρωποι, μένοντας για πολλά χρόνια στην Αθήνα αναζητούσαν τρόφιμα με αυθεντική γεύση χωρίς συντηρητικά. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν στροφή στην επαρχία και ξεκίνησαν να καλλιεργούν στο οικιακό τους περιβόλι. Ύστερα από κάποια χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, δημιούργησαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση «από το χωράφι στο ράφι» με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 21/01/2025 13:50
Περισσότερα επεισόδια

Παραλίες σε Ελλάδα και Μεσόγειο «πνίγονται» στα πλαστικά
Έκθεση του προγράμματος «Υιοθέτησε μια παραλία» καταδεικνύει το μέγεθος του...

GLOBILED
Η πιο έξυπνη κίνηση για μία επιχείρηση είναι να αντικαταστήσει τον συμβατικό...

H 1η Βιώσιμη Αποκριά στην Ελλάδα
Το Καρναβάλι της Κοζάνης γίνεται το πρώτο Zero-waste πολιτιστικό γεγονός στην...

Αλιευτικός τουρισμός στις Κυκλάδες
Οι Κυκλάδες είναι ένας από τους κατεξοχήν τόπους στην Ελλάδα, όπου το θαλάσσιο...

Λιβάδια Ποσειδωνίας: Τα μπλε δάση της Μεσογείου
Παρόλο που ζει αποκλειστικά στη θάλασσα, η Ποσειδωνία είναι ανθοφόρο φυτό με...

WWF ΕΛΛΑΣ: υποτροφίες για νέους επιστήμονες
Με στόχο να συμβάλλει στην προαγωγή της έρευνας και στη βελτίωση της...