Η μείωση της κατανάλωσης βοδινού κρέατος… σώζει τον πλανήτη - Mellon ESG

Το βοδινό κρέας είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και αυτό γιατί το σύστημα παραγωγής του, και όχι μόνο το ίδιο το προϊόν, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για το περιβάλλον. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν περιορίσουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε ένα μόνο γεύμα το αποτύπωμα άνθρακα ενός και μόνο ατόμου για εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με έρευνες, μειώνεται στο μισό!

VIDEOS Δείτε περισσότερα