ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ 

Πάντα ένα βήμα μπροστά στα θέματα της επικαιρότητας και την ανάδειξή τους από όλες τις πλευρές, με όλους τους πρωταγωνιστές σε πρώτο πλάνο. 

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, καθημερινά και για άλλη μια χρονιά άφησε το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι... δεν τολμούν να θίξουν, είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού»

Καθημερινά στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας ανέδειξε θέματα της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Τα κοιτάει στα μάτια και με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, παρουσίασε την είδηση όπως πρέπει. 

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους έκαναν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστέθηκαν νέοι συνεργάτες που έκαναν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή. 

Ο Βαγγέλης Περρής επέστρεψε στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, έφερε ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είχε όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη ανέδειξε όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Η κουζίνα του  «Πρωινού» γέμισε νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος έφερε φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που ικανοποίησαν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή. 

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του  «Πρωινού», ... μεσουράνησε για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, ήταν ο καθημερινός οδηγός μας. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:  Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Δήμητρα Καρλιάμπα
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαίρη Αρώνη

#ToPrwino
Facebook: @toprwinoant1
Instagram: @toprwino_ant1
Twitter: @ToPrwinο