Life

18 Φεβρουαρίου 2024 18:59

Βασιλιάς Κάρολος: ευδιάθετος παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο βασιλιάς Κάρολος, μετά τον πρώτο κύκλο θεραπειών για τον καρκίνο, παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία έχοντας στο πλευρό του τη βασίλισσα Καμίλα.

Βασιλιάς Κάρολος: ευδιάθετος παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία (βίντεο)
-

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Βασιλιά Κάρολος ο οποίος εθεάθη να χαμογελά και να χαιρετά τους θεατές πριν πάει στην εκκλησία με τη βασίλισσα Καμίλα.

Ο 75χρονος μονάρχης μένει στο Sandringham, στο Norfolk, μετά τον πρώτο γύρο θεραπείας για τον καρκίνο στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έφτασε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και εθεάθη να κρατά μια ομπρέλα για τη βασίλισσα Καμίλα πριν τον χαιρετίσει ο Σεβασμιώτατος Δρ. Πωλ Ουίλιαμς, σύμφωνα με δημοσίευμα του news.sky.com

Έχει περάσει μια εβδομάδα αφότου ο μονάρχης μίλησε για πρώτη φορά από τότε που διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου ενώ υποβαλλόταν σε επέμβαση για διόγκωση προστάτη.

Γράφοντας από το Sandringham, ο Βασιλιάς Κάρολος είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις καλές ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση».

Ειδήσεις σήμερα:

Μενδώνη για επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: Ευτελίζουν τα Γλυπτά (βίντεο)

Ζαχαράκη: Έρχεται νέο επίδομα για τις αγρότισσες μητέρες

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: συνελήφθη ο πατέρας αναζητούνται η μητέρα και τα παιδιά


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ