Λασιθίου

30 Οκτωβρίου 2021 15:40 Τελευταία ενημέρωση : 30 Οκτωβρίου 2021 23:12

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά και η μητέρα της. Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να λάβει την Κυριακή ο συζυγοκτόνος.

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας (εικόνες)
-


Στο…πένθος έχει βυθιστεί και η Μεσαρά από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, η σορός της άτυχης 48χρονης έφτασε στον τόπο της καταγωγής της, στον Αμπελούζο της Μεσαράς, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν εκεί για να απευθύνουν το “ύστατε χαίρε” στην αδικοχαμένη Νεκταρία, ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

Ιεράπετρα - κηδεία

Ιεράπετρα - κηδεία

Η εξώδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον κορονοϊό.

Ιεράπετρα - κηδεία

Ιεράπετρα - κηδεία

Ιεράπετρα - κηδεία

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης ήταν τα τέσσερα παιδιά της, που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να… καταστρέφεται, αφού ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της. Η οικογένειά της, στην προσπάθεια να την προστατεύσει, δεν της ανέφερε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.

Ιεράπετρα - κηδεία

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας αναμένεται να λάβει το πρωί της Κυριακής ο 54χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος νοσηλευόταν μέχρι τώρα προληπτικά και έτσι αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ο δράστης έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

πηγή: cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Meta: Αντιπερισπασμός, φυγή προς τα εμπρός, ή “Μετά-σταση”;

Οικονόμου για γυναικοκτονίες: χρειάζεται αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τρακτέρ και δύο αυτοκίνητα στη Λαμία (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO