Κοινωνία

25 Απριλίου 2024 14:38 Τελευταία ενημέρωση : 25 Απριλίου 2024 20:17

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει σε  δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης για το περιστατικό

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο
-

Λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, μια νέα παρόμοια υπόθεση έρχεται στο φως, αυτή την φορά από τη Νίκαια.

Επίθεση δέχτηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκαιας από έναν δημοτικό σύμβουλο έξω από το Ειρηνοδικείο της περιοχής. Περίπου στις 10:30 το πρωί, ο δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον Αντιδήμαρχο και τον χτύπησε στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» με αιμορραγία στο μέτωπο. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.

Η δήλωση του δημάρχου Νίκαιας, Κωνσταντίνου Μαραγκάκη: 

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης.

Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπτεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».


Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν