Πολιτική

22 Απριλίου 2024 15:44

Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε ως δικηγόρος, να συλληφθεί πρόεδρος δικαστηρίου

Διάβασέ μου το...

Ποια γεγονότα οδήγησαν στη σύγκρουση της προέδρου της "Πλεύσης Ελευθερίας" με πρόεδρο έδρας ενώπιoν της οποίας συζητείτο, υπόθεσή της.

Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε ως δικηγόρος, να συλληφθεί πρόεδρος δικαστηρίου
-

Ένταση που έφτασε στα άκρα σημειώθηκε την Δευτέρα 22.04 στο δικαστικό μέγαρο του Βόλου, όπου η δικηγόρος και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να συλληφθεί η πρόεδρος της έδρας.

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα thenewspaper.gr , όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια δίκης μετά από τη μήνυση κατά των Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη, εκπροσώπων πολιτών για το νερό, από 22 δημοτικούς σύμβουλους του Δήμο Βόλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων, αφού αρχικά ζήτησε να κρατηθούν δύο μάρτυρες για ψευδομαρτυρία, στη συνέχεια κάλεσε στην αστυνομία για να συλληφθεί και η πρόεδρος του δικαστηρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την κ. Κωνσταντόπουλου να κλείσει το τηλέφωνο της, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε την πρόεδρο της έδρας ως «γελοίο πρόσωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Νίσυρος: “Ανοίγουν στόματα” για παρενόχληση παιδιών από τον αρχαιοφύλακα

Γυναικοκτονία Κυριακής – Τζούλη: Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ