Κοινωνία

23 Μαρτίου 2024 23:29

Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου

Διάβασέ μου το...

Πού και πότε εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου
-

Συναγερμός σήμανε στις 21 Μαρτίου 2024, όταν εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής, ο Φάρρος Αριστοτέλης, 59 ετών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

"Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φάρρου Αριστοτέλη και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φάρρος Αριστοτέλης έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και έφερε λευκή τσάντα ώμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple ".

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΦΑΡΡΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Έγκυος οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο (εικόνες)

25η Μαρτίου - Περιφέρεια Αττικής: Το βράδυ της Κυριακής... κοιτάξτε ψηλά! (βίντεο)

Ασέλγεια: Σε δίκη 74χρονος για... φιλιά με το ζόρι σε νεαρή αλλοδαπή