Κοινωνία

15 Μαρτίου 2024 23:18

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονου

Διάβασέ μου το...

Πού και πότε εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση του 28χρονου Αρολτ Κατιάτζ, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αττική.

Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

"Στις 06 Φεβρουαρίου 2024, εξαφανίστηκε από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής, ο Κατιάτζ (επ.) Αρόλτ (ον.) 28 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κατιάτζ (επ.) Aρόλτ (ον.), σήμερα, 15 Μαρτίου 2024 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κατιάτζ (επ.) Aρόλτ (ον.) έχει ύψος 1.70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Έχει τατουάζ στα δάχτυλα του αριστερού χεριού τα γράμματα A, A, O, G.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple ".

Κατιάτζ Αρόλτ - Missing Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Η στιγμή της αποσωλήνωσης του 35 ημερών βρέφους (βίντεο)

Κατώτατος μισθός: Τι φέρνει η αύξηση έως 6,5% σε επιδόματα και τριετίες (βίντεο)

Κολωνός - Αδελφή 12χρονης στον ΑΝΤ1: Η μικρή είπε την αλήθεια, αλλά… (βίντεο)