Κοινωνία

09 Μαρτίου 2024 12:26

Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή του πυροβολισμού άνδρα στο κεφάλι! (βίντεο - ντοκουμέντο)

Διάβασέ μου το...

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας για την επίθεση με καδρόνια, το ανθρωποκυνηγητό και τον μοιραίο πυροβολισμό.

Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή του πυροβολισμού άνδρα στο κεφάλι! (βίντεο - ντοκουμέντο)
-

Η στιγμή του πυροβολισμού του άνδρα στο κεφάλι, το βράδυ της Παρασκευής, στον Άγιο Παντελεήμονα, που στάθηκε μοιραία για τον 35χρονο αλλοδαπό, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Άννα Νικολάου, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, έχει καταγραφεί ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα σε δύο ομάδες ανδρών, που λίγα δευτερόλεπτα πριν βρίσκονταν στην Πλατεία πίσω από το γωνιακό κατάστημα.

Ξαφνικά και ακόμη για άγνωστο λόγο οι δύο ομάδες συμμετέχουν σε μια συμπλοκή και αρχίζουν να κυνηγιούνται, κρατώντας καδρόνια και σίδερα στα χέρια.

Οι περισσότεροι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και φορούν κουκούλες, ενώ επιτίθενται κατά αλλήλων.

Άγιος Παντελεήμονας

Το θύμα διακρίνεται στο βίντεο να κρατάει ένα ξύλο και την ώρα που περνάει μπροστά από την είσοδο της καφετέριας να καταρρέει και να σωριάζεται στο πεζοδρόμιο.

Μερικές στιγμές νωρίτερα είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι!

Άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του σαστίζουν και προσπαθούν να αντιληφθούν τι ακριβώς συνέβη.

Όπως φαίνεται από μια προσεκτική θέαση του βίντεο, ενώ τρέχει μπροστά απο τον άτυχο αλλοδαπό που τελικώς έχασε την ζωή του από τον πυροβολισμό, ένας από τους συμμετέχοντες στην συμπλοκή, βγάζει όπλο και χωρίς καν να βλέπει που σημαδεύει, πατάει την σκανδάλη και η σφαίρα καρφώνεται στο κεφάλι του 35χρονου.

Ο άνδρας, Ιρανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, πιθανότατα Αφγανικής καταγωγής σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μετά από τους πυροβολισμούς, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα: Ξέχασαν γάζες σε καισαρική τομή και η μητέρα πέθανε από σηψαιμία

Ιωάννινα: Ρομά άρπαξε μωρό από το Νοσοκομείο

Reuters: Η 93χρονη γιαγιά στην Αθήνα που πλέκει κασκόλ για παιδιά που έχουν ανάγκη (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ