Life

24 Φεβρουαρίου 2024 11:45

Κιάρα Φεράνι: Διαζύγιο εν μέσω των δικαστικών προβλημάτων

Διάβασέ μου το...

Τίτλοι τέλους μετά από 5 χρόνια, στον γάμο της Φεράνι με τον ράπερ Φέντεντς.

Κιάρα Φεράνι: Διαζύγιο εν μέσω των δικαστικών προβλημάτων
-

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η γνωστή ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι και σύζυγός της, ο τραγουδιστής Φέντετς, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η όλη αυτή εξέλιξη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, συνδέεται με τα δικαστικά προβλήματα της Φεράνι, σε βάρος της οποίας διεξάγονται έρευνες που αμφισβητούν την ορθότητα της συνεργασίας της με ιταλικές εταιρίες, για φερόμενες ως φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Ο Φέντεντς, όπως αναφέρεται, δεν ζει πλέον στο πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο -σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την γραμματέα του- ενώ η Φεράνι, σε πρόσφατες φωτογραφίες της, δεν φοράει βέρα.

Ο τραγουδιστής της μουσικής ραπ είναι πολύ δραστήριος στο διαδίκτυο, με προσωπικό του podcast, και σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές το όλο του προφίλ ζημιώθηκε από τις έρευνες σε βάρος της συζύγου του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, έχει δύο παιδιά και πέρυσι η Κιάρα Φεράνι είχε συμπαρασταθεί υποδειγματικά στον Ιταλό τραγουδιστή, όταν ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πάγκρεας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Μνημόσυνο: Ράγισαν καρδιές για τα 57 θύματα (εικόνες)

Φαρμακευτική κάνναβη: Άρχισε η συνταγογράφηση και η πώληση στα φαρμακεία

Ιλαρά - ΠΟΥ: Ανησυχία για την γρήγορη αύξηση των κρουσμάτων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ