Κοινωνία

22 Φεβρουαρίου 2024 18:11

Missing alert για εξαφάνιση 15χρονης

Διάβασέ μου το...

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για εξαφάνιση 15χρονης
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση της 15χρονης Αναστασίας Π  από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 21/02/24, μεσημβρινές ώρες, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου», η Αναστασία Π., 15 ετών,. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν Εισαγγελικής εντολής προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Π. έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Έχει σκουλαρίκια στη μύτη και το άνω χείλος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης - CII: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορικού διαδρόμου

Αθήνα: “Κλειστό” το κέντρο λόγω διαδηλώσεων (εικόνες)

Αγρότες διαλύουν μπλόκα και “κλείνουν” τελωνεία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ