Κόσμος

14 Φεβρουαρίου 2024 18:30

“Εδώ Τουρκία”: Οργή λαού έναν χρόνο μετά τους σεισμούς

Διάβασέ μου το...

Η Άννα Ανδρέου και ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αποτυπώνουν το δυσμενές κλίμα για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έναν χρόνο μετά την τραγωδία με τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

“Εδώ Τουρκία”: Οργή λαού έναν χρόνο μετά τους σεισμούς
-

Την οργή των πολιτών εναντίον της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης, έναν χρόνο μετά τους σεισμούς στην Τουρκία, καταγράφουν στο νέο επεισόδιο της σειράς οδοιπορικών βίντεο - συζητήσεων «Εδώ Τουρκία», η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννας Ανδρέου και ο Δημήτρης Τριανταφύλλου, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Kadir Has της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην περιγραφή τους για το εν λόγω επεισόδιο, «Εξαγριωμένος ο κόσμος, ειδικά στην Αντιόχεια, την πόλη με τις μεγαλύτερες καταστροφές από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023. Το 80% της Πόλης γκρεμίστηκε αλλά ελάχιστα έχουν γίνει για να επανέλθει η ζωή στους κανονικούς της ρυθμούς. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία ζει ακόμη σε κοντέινερ και αντίσκηνα ενώ κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξεκίνησαν προεκλογική εκστρατεία για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δείτε τί είπε ο Ταγίπ Ερντογάν και τους εξόργισε ακόμη παραπάνω, τί είπε ο νέος Υπουργός Περιβάλλοντος και τί είπε η αντιπολίτευση. Από ευτράπελα άλλο τίποτε!”

Παρακολουθήστε όλη την σειρά των εκπομπών «Εδώ Τουρκία» με την Άννα Ανδρέου και τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, πατώντας ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυτιλιακή - Ηρειώτης: “Ο Αιγύπτιος είχε σκοπό να πάρει όμηρο την Δέσποινα Καρνέση και…”

Άγιος Βαλεντίνος: Αστυνομικός σκότωσε μάνα και κόρη - Πως γλίτωσε η πρώην σύντροφος του

Αλειφτήρας για αγρότες: Η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα είναι μονόδρομος (βίντεο) 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ