Πολιτική

11 Ιανουαρίου 2024 19:48

Ομόφυλα ζευγάρια - Μαρινάκης στον ΑΝΤ1: Παρά την κριτική της, η αντιπολίτευση πρέπει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ποια κριτική άσκησε σε ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλώντας παράλληλα σε υπερψήφιση.

Ομόφυλα ζευγάρια - Μαρινάκης στον ΑΝΤ1: Παρά την κριτική της, η αντιπολίτευση πρέπει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο (βίντεο)
-

Έκκληση στην αντιπολίτευση να ψηφίσει το νομοσχέδιο ως έχει ακόμα και αν το θεωρεί ελλιπές, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Μαρινάκης υπεραμύνθηκε της ρύθμισης ως κατεβαίνει, και σημείωσε ότι ελλιπής ή όχι, αυτή είναι η νομοθέτηση την οποία θεωρεί ορθό να υποβάλει ο πρωθυπουργός της χώρας.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είχε όλο το χρόνο στη διάθεσή του να νομοθετήσει “ολοκληρωμένα” για το ζήτημα και δεν το έκανε, ενώ σχετικά με το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η κριτική του Νίκου Ανδρουλάκη για χειριστική αντιμετώπιση της αντιπολίτευσης ενόψει απουσίας κομματικής πειθαρχίας είναι σεβαστή, αφού όμως πρώτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσδιορίσει τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στο νομοσχέδιο.

Δείτε το σύνολο της τοποθέτησης του κ. Μαρινάκη στο παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του - Σε κώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σύμη: Σεισμός έγινε αισθητός και στην Ρόδο

ΑΑΔΕ - “Φορολογικό διαζύγιο”: Οι παγίδες και η διορία για χωριστές φορολογικές δηλώσεις