Κοινωνία

28 Δεκεμβρίου 2023 09:50

Ρέντης: Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό - Τριήμερο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ

Διάβασέ μου το...

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ρέντης: Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό - Τριήμερο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ
-

Θλίψη στο Πανελλήνιο, στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη. Ο αστυνομικός πάλεψε γενναία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή χθες Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Ρέντης - τραυματισμός αστυνομικού - Ολυμπιακός - Παναθηναικός

Τριήμερο εθνικό πένθος στην ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία κηρύχτηκε με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη.

Το τριήμερο πένθος ξεκίνησε από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση αεροσκάφους - Καλαμάτα: Θρήνος για τον 40χρονο επισμηναγό

Θεσσαλονίκη: μαχαίρωσε και σκότωσε αστυνομικό

Καιρός: Αίθριος με νεφώσεις την Πέμπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ