Κοινωνία

24 Νοεμβρίου 2023 06:23 Τελευταία ενημέρωση : 24 Νοεμβρίου 2023 21:30

Τροχαίο - Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες στην Λεωφόρο Σουνίου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πως συνέβη η ητραγωδία με θύματα τις δύο νεαρές, οι οποίες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, μαζί με άλλα τρία άτομα που τραυματίστηκαν.

Τροχαίο - Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες στην Λεωφόρο Σουνίου (βίντεο)
-

Τροχαίο δυστύχημα με δύο γυναίκες να απεγκλωβίζονται χωρίς τις αισθήσεις τους και άλλους συνολικά τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, λίγο μετά την Λίμνη Βουλιαγμένης..

Στο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ένα βγήκε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν από το ένα αυτοκίνητο δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους και άλλα δύο άτομα τραυματισμένα ενώ κατά πληροφορίες στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και πέμπτος επιβάτης τραυματίας, που δεν χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από πυροσβέστες.

Οι δύο γυναίκες που έχασαν την ζωή τους, είναι νεαρής ηλικίας, όπως μετέδωσε ο Λάζος Μαντικός στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο νεκρές ήταν 18 ετών, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν οδηγούσε η 19χρονη αδελφή της μιας εκ των νεκρών νεαρών γυναικών.

Στο έτερο όχημα που ενεπλάκη στην σύγκρουση, πληροφορίες επέβαιναν δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων τραυματίστηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Σίνδος: Σκοτώθηκε οδηγός στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Ισραήλ - Γάζα: Ανακωχή για απελευθέρωση 200 ομήρων και φυλακισμέων

Καιρός: βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες την Παρασκευή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ