Κοινωνία

09 Νοεμβρίου 2023 09:06 Τελευταία ενημέρωση : 09 Νοεμβρίου 2023 16:53

Κυψέλη - Νεκρή νεαρή έγκυος: “Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα”, λέει γειτόνισσα της στον ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άτυχη 23χρονη έγκυο που βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα. Τι λέει γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας.

Κυψέλη - Νεκρή νεαρή έγκυος: “Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα”, λέει γειτόνισσα της στον ΑΝΤ1
-

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 23χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών,η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην Κυψέλη.

Οι αρχές συνέλαβαν για τη δολοφονία της, τη μητέρα της, την αδερφή της και μια ακόμα γυναίκα.

Η άτυχη μητέρα που ήταν εγκυος είχε βρεθεί νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα, στις 8 Οκτωβρίου του 2021 στην Κυψέλη μέσα σε κάδο απορριμμάτων, αφού για αρκετό καιρό είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Γειτόνισσα της άτυχης 23χρονης μίλησε στο "Καλημέρα Ελλάδα" και είπε πως "είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε πόσα παιδιά είναι στο σπίτι εκείνη είπε 3 ενώ οι αρχές βρήκαν 4".

Σχετικά με την τελευταία φορά που είδε ζωντανή την άτυχη 23χρονη είπε πως "η κοπέλα ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από το ξύλο που είχε φάει. Είχε αίματα στο λαιμό και εμφανή σημάδια κακοποίησης, έσερνε τα πόδια της, δεν μπορούσε να περπατήσει".

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με τραυματίες στην Καλλιθέα

Champions League: Η Σαχτάρ έβαλε... φωτιά τον όμιλο, στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Δωρεάν rapid test την Πέμπτη σε 177 σημεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ