Κοινωνία

13 Οκτωβρίου 2023 17:44 Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτωβρίου 2023 18:06

Γλυφάδα: Σύλληψη ένοπλων ανήλικων σε αμάξι με πλαστές πινακίδες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, στο πλαίσιο τυπικού τροχονομικού ελέγχου.

Γλυφάδα: Σύλληψη ένοπλων ανήλικων σε αμάξι με πλαστές πινακίδες (εικόνες)
-

Στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της οδικής παραβατικότητας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρόσεξαν ύποπτη κίνηση αυτοκινήτου νωρίς το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες, στην περιοχή της Γλυφάδας και ακινητοποίησαν το όχημα.

Σε διεξοδικό έλεγχο που ενήργησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 8 κινητά τηλέφωνα την κατοχή των οποίων δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν, και κατασχέθηκαν προκειμένου να εξακριβωθεί αν προέρχονται από αξιόποινες πράξεις. Όπως προέκυψε από την εξέταση του αυτοκινήτου, οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές. Κατά την επακόλουθη σωματική έρευνα στους επιβαίνοντες (20χρονος και τρεις ανήλικοι – 17χρονοι), εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο από τους 17χρονους, δύο μαχαίρια-σουγιάδες, ένα στον καθέναν.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.

Οι ελεγχόμενοι οδηγήθηκαν στον Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εμπλοκή τους σε έτερες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν σε ΗΠΑ: Αμερική, τι δουλειά έχεις εκεί;

Αυτοδιοικητικές εκλογές: 12 απαντήσεις σε ερωτήματα για τον β' γύρο

Αγία Παρασκευή: Πέθανε η πεζή που παρασύρθηκε σε τροχαίο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ