Life

03 Σεπτεμβρίου 2023 08:32

“ΑΝΤ1 FLASHBACK”: Μυθοπολασία γένους θηλυκού την Κυριακή

Διάβασέ μου το...

Ταξίδι στο χρόνο και στα προγράμματα του ΑΝΤ1, με τους Μαρία Ηλιάκη και Νικόλα Ράπτη, σε εκπομπές που άφησαν εποχή.

“ΑΝΤ1 FLASHBACK”: Μυθοπολασία γένους θηλυκού την Κυριακή
-

Αυτήν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

Τις αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στις οθόνες μας, αφού μας κέρδισαν με το ταλέντο, τη λάμψη και την προσωπικότητά τους και μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκαν μας χάρισαν μερικούς από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες. Οι πρωταγωνίστριες που μπήκαν στη ζωή μας είτε μέσα από κωμωδίες, είτε μέσα από δράματα, μας χάρισαν ερμηνείες γεμάτες συναισθήματα, αφήνοντας η καθεμιά το δικό της στίγμα στην ελληνική μυθοπλασία. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Σοφία Παυλίδου, η Ντέπυ Γκολεμά και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

www.maktv.gr/ant1flashback

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Αλέξης Σκουλίδης
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Νανά Ηλιοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ