Αθλητικά

16 Αυγούστου 2023 17:14

Μουντιάλ Γυναικών: Η Αγγλία στον τελικό με μεγάλη νίκη κόντρα στην Αυστραλία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

"Ευρωπαϊκός" τελικός στο Μουντιάλ γυναικών καθώς την Ισπανία στον αγώνα για την διεκδίκηση του τίτλου ακολούθησε η Αγγλία, "πετώντας εκτός" την συνδιοργανώτρια Αυστραλία.

Μουντιάλ Γυναικών: Η Αγγλία στον τελικό με μεγάλη νίκη κόντρα στην Αυστραλία (εικόνες)
-

Η Αγγλία έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τη νίκη με 3-1 επί της Αυστραλίας, διαλύοντας τα όνειρα της εθνικής ομάδας της συν-διοργανώτριας χώρας, και δημιουργώντας έναν ευρωπαϊκό τελικό εναντίον της Ισπανίας.

Η Έλα Τουν άνοιξε στο 36ο λεπτό τις αποστάσεις στο σκορ παγώνοντας τους 75.784 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «stadium Australia» στο Σίδνεϊ, αλλά η αρχηγός της Αυστραλίας Σαμ Κερ ισοφάρισε και αποκατέστησε την...τάξη με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα στο 64ο λεπτό.

AP - Αυστραλία - Αγγλία

Όμως η άμυνα της Αυστραλίας απέτυχε να διώξει μια ψηλή μακριά μπάλα επτά λεπτά αργότερα, πριν η η Λόρεν Χεμπ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Κερ έφτασε ξανά κοντά στην ισοφάριση , αλλά η Αλέσια Ρούσο ήταν εκείνη, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3) , για να στείλει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, ηττημένες στους ημιτελικούς στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, στον τελικό της Κυριακής.

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA

Champions League - Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Απίθανη πρόκριση για το “τριφύλλι” στα πέναλτι (εικόνες)