Αθλητικά

06 Αυγούστου 2023 15:05

Μουντιάλ Γυναικών: Η Σουηδία απέκλεισε τις ΗΠΑ στα πέναλτι

Διάβασέ μου το...

Οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι "πρωταγωνίστριες" του δεύτερου αγώνα της νοκ άουτ φάσης του Μουντιάλ Γυναικών, που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1 και το ANT1+

Μουντιάλ Γυναικών: Η Σουηδία απέκλεισε τις ΗΠΑ στα πέναλτι
-

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σουηδίας, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της -κατόχου του τίτλου- ομάδας των ΗΠΑ με 5-4 (κ.α. και παρ. 0-0).

Το «χρυσό» πέναλτι αξιοποίησε η Λίνα Χούρτιγκ, παρά την έντονη προσπάθεια της Αλίσα Νέχερ να αποκρούσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κατακύρωση του γκολ, εξετάσθηκε από το VAR.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

«Ηρωϊδα» της αναμέτρησης και της ιστορικής πρόκρισης για τις Σκανδιναβές, αναδείχθηκε η τερματοφύλακας, Ζετσίρα Μούσοβιτς, η οποία έκανε 11 (!) σωτήριες επεμβάσεις.


Στο τελευταίο της Μουντιάλ, η Αμερικανίδα και «ζωντανή θρύλος» του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, μπήκε στο ματς στο 9ο λεπτό της παράτασης, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την εομάδα των ΗΠΑ στην πρόκριση.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ



Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφοριακό - Μετρό: Γραμμή 4 και επεκτάσεις αλλάζουν τα δεδομένα στην Αθήνα

Κως: καταδίωξη λέμβου και διάσωση παράτυπων μεταναστών (εικόνες)

Φωτιά - Κάτω Τιθορέα: Πέθανε ο μελισσοκόμος που είχε υποστεί εγκαύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ