Αθλητικά

02 Αυγούστου 2023 21:46 Τελευταία ενημέρωση : 02 Αυγούστου 2023 21:54

Πάλη - Αρίωνας Κολιτσόπουλος: Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κωνσταντινούπολη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος έγραψε Ιστορία και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Πάλη - Αρίωνας Κολιτσόπουλος: Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κωνσταντινούπολη (εικόνες)
-

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 στην Τουρκία στην κατηγορία των 71κ. στην ελληνορωμαϊκή, νικώντας το σπουδαίο Ιρανό Μοχαμαντιάν με 6-5.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έγραψε ξανά Ιστορία, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι που έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή U17.

Από εκεί και πέρα η Μαρία Λουίζα Γκίκα είναι σε τροχιά ακόμη ενός μεταλλίου. Στα 43κ. των γυναικών θα παλέψει αύριο για το χάλκινο μετάλλιο. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εντυπωσιακό τουρνουά όπου με δύο νίκες έφτασε έως τα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την Γιαπωνέζα Εζάκα και έχασε με 8-0. Νωρίτερα είχε νικήσει τις Κουανίσβεκ (Καζακστάν) με 3-1 και την Ρουμάνα Βοϊτσουλέσκου χωρίς να κινδυνέψει καθόλου.

Τέλος ο Θανάσης Τσινιάς αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 45 κιλών της ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο U17 της Τουρκίας. Ο Έλληνας παλαιστής προηγήθηκε 1-0 του Νίκα Τσετσχλάτζε από τη Γεωργία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Σε 26χρονο ανήκει το διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια

Ιτούδης: Καταγγελία από Τούρκο γείτονά του για ρατσιστική συμπεριφορά (βίντεο)

Έδεσσα: Πυροβόλησε συγχωριανό του, στον οποίο έστησε καρτέρι