Αθλητικά

23 Ιουλίου 2023 12:39

Μουντιάλ Γυναικών: η Ολλανδία νίκησε την Πορτογαλία

Διάβασέ μου το...

Νίκη με προβληματισμούς πέτυχε η Ολλανδία κόντρα στην Πορτογαλία στο Μουντιάλ Γυναικών, που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 και το ANΤ1+

Μουντιάλ Γυναικών: η Ολλανδία νίκησε την Πορτογαλία
-

Ενα γκολ από την αμυντικό του Αγιαξ, Στέφανι Φαν ντερ Χραχτ, στο 13ο λεπτό, αποδείχθηκε αρκετό για την Ολλανδία, προκειμένου να επικρατήσει 1-0 της Πορτογαλίας και να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2023 γυναικών, που διεξάγεται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Οι «οράνιε», φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, είχαν αρκετές δυσκολίες απέναντι στην -πρωτάρα σε Παγκόσμιο Κύπελλο- ιβηρική ομάδα και δημιούργησαν προβληματισμό ενόψει του ντέρμπι του 5ου ομίλου με τις ΗΠΑ. Αισθητή ήταν η απουσία της κορυφαίας σκόρερ της Ολλανδίας, Βιβιάνε Μιεντέμα, η οποία έχει τεθεί εκτός διοργάνωσης λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ρόδο: Τρία μέτωπα απειλούν σπίτια και ξενοδοχεία (εικόνες)

Τροχαίο - Πάτρα: Θρήνος για 21χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο (βίντεο)

Γάμος - Μπαλωθιές: Σύλληψη γαμπρού μετά τον τραυματισμό καλεσμένου