Αθλητικά

23 Ιουλίου 2023 11:30 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουλίου 2023 14:41

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία: αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα της

Διάβασέ μου το...

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Σουηδία στο πρώτο παιχνίδι της στο Μουντιάλ Γυναικών, που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 και το ANt1+

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία: αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα της
-

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σουηδίας «καρδιοκτύπησε», αλλά τελικά άρχισε με νίκη τις τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2023 γυναικών, που διεξάγεται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, οι Σουηδές διεθνείς, οι οποίες κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), επικράτησαν δύσκολα της Νότιας Αφρικής με 2-1.

Οι Αφρικανές προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό με την Χίλντα Μαγκάϊα και οι Σκανδιναβές, έφθασαν στην ανατροπή, χάρη στα τέρματα των Φριντολίνα Ρόλφο (65`) και Αμάντα Ιλεστεντ (90`).


Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ρόδο - Καταγγελία: Το ΚΤΕΛ έκοβε εισιτήρια την ώρα της εκκένωσης (εικόνες)

Τροχαίο - Πάτρα: Θρήνος για 21χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο (βίντεο)

Γάμος - Μπαλωθιές: Σύλληψη γαμπρού μετά τον τραυματισμό καλεσμένου