Πολιτισμός

15 Ιουλίου 2023 16:46

Ίσμα Τουλάτου: “Βαρύ” το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο

Διάβασέ μου το...

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, για να αποχαιρετήσει τη δημοσιογράφο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ίσμα Τουλάτου: “Βαρύ” το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο
-

Το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Ίσμα (Ισμήνη) Τουλάτου, είπαν οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της, στο χωριό Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία.

Η έμπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού, που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που αποτελεί και την έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Ίσμα Τουλάτου - κηδεία

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, λίγο πριν πάρει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής και γίνει και η ίδια μητέρα.

Ίσμα Τουλάτου - κηδεία

Το κλίμα στο χωριό από νωρίς το Σάββατο ήταν βαρύ. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκέπτονταν το χωριό, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατο της από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία 52 ετών.

Ίσμα Τουλάτου - κηδεία

Συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους για το ύστατο χαίρε… Η εκκλησία πέρα από κόσμο γέμισε και με στεφάνια. Μεταξύ άλλων από την υπουργό Πολιτισμού Λινά Μενδώνη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Άλτερ Εγκο Μίντια και το Βήμα που εργαζόταν, τους συναδέλφους και φίλους που απέκτησε σε αυτήν τη μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στην δημοσιογραφία.

Ίσμα Τουλάτου - κηδεία

Πηγή: ilialive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Νεμέα (εικόνες)

“Cleon”: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για νέο καύσωνα από την Πέμπτη

Τζιάνι Βερσάτσε: δολοφονία ή συμβόλαιο θανάτου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ