Πολιτική

04 Ιουλίου 2023 20:40

ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κώστας Τσιάρας

Διάβασέ μου το...

Ποιοι ορίστηκαν αναπληρωτές. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος αναλαμβάνει γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κώστας Τσιάρας
-

Την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ορισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας.

Όσον αφορά τους αναπληρωτές, αυτοί θα είναι ο βουλευτής Α’ Αθηνών Θάνος Πλεύρης και η βουλευτής Β’1 Βόρειου Τομέα, Ζωή Ράπτη.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής της ΚΟ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπως είχε συμβεί και την κοινοβουλευτική περίοδο από το 2019 έως και το 2023.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, γνωστοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον ορισμό ως Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων των βουλευτών Μιχάλη Κατρίνη και Δημήτρη Μάντζου.

Όπως ενημέρωσε το ΚΚΕ«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στην πρώτη της συνεδρίαση μετά τις εκλογές συζήτησε τα νέα της καθήκοντα, στο φως της Ανακοίνωσης του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ, όπως αυτά διαμορφώνονται μετά τις εκλογές του Ιουνίου και αποφάσισε ότι ορίζει Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους τους Θανάση Παφίλη και Νίκο Καραθανασόπουλο»..


Ειδήσεις σήμερα:

Αττική: Nοίκιαζε αυτοκίνητα από εταιρίες και τα έδινε σε διακινητές μεταναστών

Φωτιά στην Ψάθα - Στη μάχη εναέρια μέσα

Λευκωσία - Γεραπετρίτης: Το Κυπριακό κορυφαία εθνική προτεραιότητά μας