Πολιτική

04 Ιουλίου 2023 10:53

“Το Πρωινό” - Τζώρτζια Κεφαλά: δυναμικοί οι Σπαρτιάτες, συμφωνώ μαζί τους, αλλά όχι σε όλα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αίσθηση προκαλούν όσα είπε η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στον ΑΝΤ1, μετά την απάντηση για την αμφίεση της στην ορκωμοσία. Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το πουκάμισο με τους παπαγάλους.

“Το Πρωινό” - Τζώρτζια Κεφαλά: δυναμικοί οι Σπαρτιάτες, συμφωνώ μαζί τους, αλλά όχι σε όλα (βίντεο)
-

«Πρέπει να μου ζητηθεί 100 φορές, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα αλλάξω…», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Τζώρτζια Κεφαλά, δίνοντας ακόμη μια απάντηση στον ορυμαγδό σχολίων σχετικά με την αμφίεση και την εμφάνιση της κατά την ορκωμοσία της Βουλής.

«Το να μπουν στην Βουλή οι άνθρωποι που είναι ο αληθινός τους εαυτός, έχει να κάνει και με την έλλειψη υποκρισίας. Ωραίοι οι θεσμοί, ωραίος ο σεβασμός…, αλλά ο τρόπος που εγώ δείχνω τον σεβασμό μου και ο τρόπος που δείχνει ένας άλλος συνάδελφος τον σεβασμό του, δεν μπορεί να σχολιαστεί», προσέθεσε η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τζώρτζια Κεφαλά

Ερωτηθείσα σχετικά είπε ότι «Η κίνηση που κάνει η Ζωή (ενν. Κωνσταντοπούλου) με την καρδούλα είναι η πιο υπέροχη κίνηση που μπορούσε να κάνει, διότι η κατανόηση και η ενσυναίσθηση είναι που λείπουν από την κοινωνία».

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της για το κόμμα των Σπαρτιατών, για το οποίο ήδη τα υπόλοιπα κόμματα “υψώνουν τείχος” μέσα στην Βουλή.

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά. Δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις τους, διαφωνώ με τις περισσότερες. Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, δεν θεωρώ “δόκιμες” τις μεθόδους των Σπαρτιατών», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επίσης σχολιάστηκε αρνητικά για την εμφάνιση του στην ορκωμοσία της Βουλής με ένα πουκάμισο με χρωματιστούς παπαγάλους.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής επίσης της Πλεύσης Ελευθερίας, είπε ότι «Με αυτό το πουκάμισο έδειξα την τάση της Πλεύσης Ελευθερίας να προστατεύσει τα ζώα. Όπως ξέρετε, ζω με πολλούς παπαγάλους και βρήκα ένα πουκάμισο για να «εκπροσωπηθούν» και αυτοί».

Σε νεότερη δήλωση της, μέσω των social media, λίγο αργότερα, η Τζώρτζια Κεφαλά αναφέρει “Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθεσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια! Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσαπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοι;Μαθαινουν 3 λεξεις Ελληνικα και μετα ειναι απογονοι του Λεωνιδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ησυχοι που διαφοροποιησατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμο. Έτσι θα νικηθει. Κύριε Λιαγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας”.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεταναστευτικό - Μαρινάκης κατά Ερντογάν: “Ποιος μιλάει;” (βίντεο)

Σουφλί: Διασωληνώθηκε γυναίκα μετά από εισβολή ληστών στο σπίτι της (βίντεο)

Φιλαδέλφεια: Μακελειό την παραμονή της 4ης Ιουλίου (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ