Πολιτική

29 Ιουνίου 2023 18:51

Qatar Gate - Καΐλή: Μου λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα

Διάβασέ μου το...

"Πριν έρθω στην Ελλάδα, θέλω να έχω αθωωθεί ή να έχω γκρεμίσει το κατηγορητήριο" είπε χαρακτηριστικά

Qatar Gate - Καΐλή: Μου λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα
-

Της Λίας Κοντοπούλου

Την επιθυμία της να έρθει στην Ελλάδα επανέλαβε η Εύα Καϊλή, σε νέα της δήλωση, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Μου λείπει πάρα πολύ η πατρίδα μου, θέλω να έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θέλω πρώτα να έχω αποτινάξει το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω, είτε με αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης, είτε αν αυτη αργεί, με τη δημόσια ανάδειξη των στοιχειων που γκρεμίζουν το κατηγορητήριο» ανέφερε η Εύα Καϊλή.

Σημειώνεται ότι στις 25 Μαΐου οι βελγικές Αρχές είχαν αποφασίσει ότι η Ελληνίδα πολιτικός μπορεί να βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης, αλλά με περιοριστικούς όρους.

Η ευρωβουλευτής εκλήθη να επιστρέψει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την ηλεκτρονική επιτήρηση και να επιτρέψει την πρόσβαση στο σπίτι της σε μέλος του εθνικού κέντρου ηλεκτρονικής επιτήρησης για να απομακρύνει τον εν λόγω εξοπλισμό.

Επίσης, καλούνταν να διαμένει στην κατοικία της και να μην αλλάζει χώρο διαμονής χωρίς προηγουμένως να ειδοποιεί τον ανακριτή καθώς και να μην εγκαταλείπει τη βελγική χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι: Αποζημίωση “μαμούθ” σε συγγενείς θύματος που πνίγηκε προσπαθώντας να γλιτώσει

Ναρκωτικά - Χαλάνδρι: Έκρυβε κοκαΐνη στο καντράν του αυτοκινήτου (εικόνες)

Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε “χάκερ” που υποδύθηκε το αγόρι της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ