Υγεία - Περιβάλλον

26 Ιουνίου 2023 12:09

“Ζήσε αλλιώς”: Το τέλειο δέρμα της νύφης, η μακροζωία και τα “μυγάκια” στα μάτια

Διάβασέ μου το...

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

“Ζήσε αλλιώς”: Το τέλειο δέρμα της νύφης, η μακροζωία και τα “μυγάκια” στα μάτια
-

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Μήπως έχετε και εσείς «μυγάκια» στα μάτια; O οφθαλμίατρος και χειρουργός υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς Γεώργιος Βαρτσάκης, μας ενημερώνει για το αν οι μυοψίες μπορούν να γίνουν επικίνδυνες.

Πώς θα προετοιμάσουμε το δέρμα της νύφης πριν τον γάμο; Τι απαγορεύεται ρητά να κάνει μια νύφη; Η skin expert Αγγελική Αργύρη «δίνει τα φώτα της» στις μέλλουσες νύφες.

Υπάρχει μυστικό για να ζήσουμε πολλά χρόνια; Ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης αποκαλύπτει το «μυστικό» για μακροζωία και μιλάει για το φαινόμενο της Ικαρίας.

Υπάρχουν κάποιοι ήχοι που σας ενοχλούν και δεν ξέρετε το γιατί; Πρόκειται για τη λεγόμενη μισοφωνία και ο ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής Αριστοτέλης Βάθης, μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

Πόσο υγιεινές είναι οι «υγιεινές» τροφές και πόσο ανθυγιεινές οι «ανθυγιεινές»; Οι διατροφολόγοι Κωνσταντίνος Ξένος & Αναστάσιος Παπαλαζάρου, εξηγούν γιατί δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπη σκέψη για το φαγητό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανήλικη έσωσε 10χρονο από πνιγμό (εικόνες)

Εκλογές: Η επόμενη ημέρα, η ορκωμοσία Μητσοτάκη και η νέα κυβέρνηση

Εκλογές: Αποχή ρεκόρ στις 25 Ιουνίου