Κοινωνία

22 Ιουνίου 2023 18:21 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουνίου 2023 22:03

Κολωνός - 12χρονη: 4 συλλήψεις ανδρών την Πέμπτη

Διάβασέ μου το...

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο 63χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί και για το "ερωτικό ραντεβού" με 14χρονη μετά απο αποστολή άσεμνων εικόνων στο κινητό της.

Κολωνός - 12χρονη: 4 συλλήψεις ανδρών την Πέμπτη
-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν επιπλέον τέσσερις άνδρες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6), συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ, τέσσερις άνδρες για την υπόθεση μαστροπείας.

Ανάμεσα στους νέους συλληφθέντες είναι ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για χυδαίες φωτογραφίες που έστελνε σε ανήλικη, ακόμη ένας Έλληνας 82 ετών (!) και δύο Πακιστανοί ηλικίας 43 και 46 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί επτά άνδρες για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους ένας πατέρας και ο γιος του.

Ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων μέχρι στιγμής για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια είναι 36 άτομα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, «στο πλαίσιο επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και στο Κιάτο Κορινθίας, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων δύο ημεδαποί (82χρονος και 63χρονος) και  δύο αλλοδαποί (43χρονος και 46χρονος) κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Αποφάσεων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή».


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Παιδί πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο μητέρα του

Εργατικό δυστύχημα στην Καβάλα: Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία (εικόνες)

Ρόδος: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι - Σκοτώθηκε προσπαθώντας να μπει από το μπαλκόνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ