Life

17 Ιουνίου 2023 10:43

“ΑΝΤ1 FLASHBACK” με τους ζεν πρεμιέ των 90’s και τα τηλεπαιχνίδια

Διάβασέ μου το...

Ταξίδι στο χρόνο θα κάνουν η Μαρία Ηλιάκη κι ο Νικόλας Ράπτης και αυτό το Σαββατοκύριακο. Τι θα δούμε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

“ΑΝΤ1 FLASHBACK” με τους ζεν πρεμιέ των 90’s και τα τηλεπαιχνίδια
-

Αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17 & 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

«OI ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΩΝ 90’s»                                           

Μια εκπομπή αφιερωμένη στη μοναδική γοητεία των αρσενικών, των ανδρών εκείνων που μαγνήτισαν τα γυναίκεια βλέμματα από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους στην τηλεόραση τη δεκαετία των 90’s. Κωνσταντίνος Καζάκος, Στράτος Τζώρτζογλου, Πασχάλης Τσαρούχας, Νίκος Ψαρράς, Σταύρος Ζαλμάς, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Νινιός είναι μερικοί από τους γοητευτικούς άνδρες, που ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, έχει μία ξεχωριστή θέση… στη λίστα με τους ζεν πρεμιέ των 90’s!

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα θυμάται ο Σταύρος Ζαλμάς από το σήριαλ «Άγγιγμα Ψυχής» όπου πρωταγωνιστούσε: 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

«ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023»                                      

Από το «Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον «Τροχό της Τύχης» με τον Γιώργο Πολυχρονίου μέχρι το «THE WALL» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τα τηλεπαιχνίδια είχαν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και στην καρδιά του ΑΝΤ1! Τι λέτε λοιπόν… παίζουμε στα πιο πετυχημένα και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1;

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το τηλεπαιχνίδι «THE WALL»,

αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου για το «STILL STANDING»: 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιώργος Πολύχρονίου και ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«ΑΝΤ1 FLASHBACK»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έρχεται για να μας ταξιδέψει και να γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με ευχάριστες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι στον τηλεοπτικό… χρόνο;

«ΑΝΤ1 FLASHBACK»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έρχεται για να μας ταξιδέψει και να γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με ευχάριστες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι στον τηλεοπτικό… χρόνο;

#Ant1Flashback

#MakedoniaTV

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Αλέξης Σκουλίδης
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Νανά Ηλιοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ