Υγεία - Περιβάλλον

24 Μαΐου 2023 13:13

“Ζήσε Αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη: Η ατζέντα της Τετάρτης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.  Πάρτε μία "γεύση" από το σημερινό επεισόδιο.

“Ζήσε Αλλιώς” με την Σοφία Αλιμπέρτη: Η ατζέντα της Τετάρτης (βίντεο)
-

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Το 2023 υπάρχουν πρότυπα ομορφιάς; Έχουν αυξηθεί οι πλαστικές λόγω των social media; Οι ασθενείς ζητούν να μοιάσουν σε κάποιον επώνυμο; Ο πλαστικός χειρουργός Μάρκος Χατζηπιέρας απαντά σε όλα τα ερωτήματα και μας ενημερώνει για τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις.

Τι είναι το γαστρικό botox; Ο ειδικός χειρουργός παχυσαρκίας - ογκολογίας - πεπτικού Σωτήρης Γαβριήλ, μας παρουσιάζει την τεχνική του γαστρικού botox, η οποία θεωρείται ως ιδανική για τη μείωση του σωματικού βάρους και τη νεότητα.

Χειρουργείο στο γόνατο. Αξίζει να το κάνουμε; Ο χειρουργός - ορθοπεδικός, Παναγιώτης Νταγιόπουλος, μας λέει ποιες είναι οι συνηθέστερες παθήσεις που ταλαιπωρούν τα γόνατά μας, καθώς και ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν και να μας οδηγήσουν στον γιατρό. Ακόμα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, μοιράζεται, μεταξύ άλλων, τη δική του εμπειρία με ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον ακινητοποίησε και τελικά τον ανάγκασε να κάνει χειρουργείο.

Πώς πρέπει να επικοινωνηθεί ένα διαζύγιο στο παιδί; Η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου προτείνει κατευθύνεις ανά περίπτωση και μας επισημαίνει πότε μια σχέση είναι ολοφάνερο ότι έχει βυθιστεί σε τέλμα.

Γιατί τρίζουμε τα δόντια μας; Ο οδοντίατρος Μιχάλης Καλαϊτζάκης εξηγεί τι προβλήματα ενδέχεται να προκληθούν καθώς και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κακή συνήθεια.

Δείτε το trailer:

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοποίηση ζώων - Ηλεία: Φόλες σκότωσαν 15 σκυλιά

“The 2Night Show” - Αγοραστού: Τι την θυμώνει στην τηλεόραση (βίντεο)

Το Κύπελλο Ελλάδος Ποδοσφαίρου και η ιστορία του


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ