Υγεία - Περιβάλλον

23 Μαΐου 2023 22:13

HIV: Μπισμπίκης, Καραμίχος και Χατζηαγγελάκης υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον ιό (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μήνυμα για τη σημασία της εξέτασης έναντι του ιού HIV έστειλαν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

HIV:  Μπισμπίκης, Καραμίχος και Χατζηαγγελάκης υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον ιό (εικόνες)
-

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης επισκέφτηκαν το Κέντρο Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Athens Checkpoint και εξετάστηκαν για τον HIV στέλνοντας το μήνυμα ότι η εξέταση είναι κάτι πολύ απλό, ανώδυνο και γρήγορο, αλλά ουσιώδες και αποτελεσματικό.

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέμειναν ανοιχτά καθημερινά καθόλη τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης (15-22/5, πλην Κυριακής) παρέχοντας δωρεάν, γρήγορες και εμπιστευτικές εξετάσεις HIV χωρίς ραντεβού, παράλληλα με τη διενέργεια εξωτερικών δράσεων σε διάφορα σημεία των δύο πόλεων.

HIV - mycheckpoint.gr - Καραμίχος

HIV - mycheckpoint.gr - Χατζηαγγελάκης

Η εξέταση για τον HIV είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου του ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζει κανείς αν έχει εκτεθεί στον ιό, ο HIV αφορά κάθε σεξουαλικά ενεργό άτομο και η έγκαιρη διάγνωση (και έναρξη της αντιρετροϊκής αγωγής) εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πορεία της HIV λοίμωξης, η οποία άλλωστε πλέον αποτελεί μια χρόνια διαχειρίσιμη ιατρική κατάσταση.

HIV - mycheckpoint.gr - Μπισμπίκης

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα (Πιττάκη 4, Μοναστηράκι, 1ος όροφος) και Θεσσαλονίκη (Εγνατία 112, 3ος όροφος) συνεχίζουν να παρέχουν δωρεάν, γρήγορες εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα B & C με πλήρη εμπιστευτικότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον, από Τρίτη μέχρι και Σάββατο 12.00 - 20.00. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου στο https://booking.mycheckpoint.gr.

HIV - mycheckpoint.gr - Καραμίχος

HIV - mycheckpoint.gr - Χατζηαγγελάκης

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: νέα καρέ από την κίνηση των κατηγορουμένων (εικόνες)

Καισαριανή: Κυκλοφοριακό χάος από έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ

“The 2Night Show” - Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Μόνο ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει (βίντεο)