Life

21 Μαΐου 2023 20:45 Τελευταία ενημέρωση : 21 Μαΐου 2023 23:43

Εκλογές - Exit Poll: “Ράδιο Αρβύλα” και Λαζόπουλος σχολιάζουν… τα αποτελέσματα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με απολαυστικό τρόπο και πολύ χιούμορ σχολίασαν το αποτέλεσμα του exit poll οι "Ράδιο Αρβύλα" και ο Λάκης Λαζόπουλος στον ΑΝΤ1.

Εκλογές - Exit Poll: “Ράδιο Αρβύλα” και Λαζόπουλος σχολιάζουν… τα αποτελέσματα (βίντεο)
-


Το αποτέλεσμα του exit pollπου δίνει ευρύ προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στον ΑΝΤ1 τόσο οι "Ράδιο Αρβύλα", όσο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του ετοίμασαν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο και έκαναν τη δική τους παρέμβαση στη βραδιά των εκλογών με ένα «έκτακτο δελτίο» διαφορετικό από τα άλλα.

Ράδιο Αρβύλα - Εκλογές 2023

Ο Αντώνης Κανάκης «παρουσίασε» την πρώτη αντίδραση από την Νέα Ζηλανδία και τους ιθαγενείς «Μαορί», τον… «ΠΑΣΟΚτζή», αλλά και τις… αντιδράσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της... Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε με νέο έκτακτο δελτίο, μετά την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών, μεταδίδοντας τις πρώτες… «δηλώσεις» των πολιτικών αρχηγών.

Απολαυστικός ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος από το... εκλογικό κέντρο «Τσαντίρι» σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις της εκλογικής αναμέτρησης και τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος από το… εκλογικό κέντρο «Τσαντίρι» επανήλθε προκειμένου να σχολιάσει τα τελικά αποτελέσματα και την νίκη της ΝΔ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Αποτελέσματα live: Έδρες και σταυροί σε διαδραστικό χάρτη

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα (εικόνες)

Ρόδος: Τουρίστρια πέθανε μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ