Οικονομία

19 Μαΐου 2023 09:21

Εκλογές: Κικίλιας - Βερναρδάκης για τον Κατρούγκαλο και την Χρυσή Αυγή (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και την “έξοδο” του Γιώργου Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη.

Εκλογές: Κικίλιας - Βερναρδάκης για τον Κατρούγκαλο και την Χρυσή Αυγή (βίντεο)
-

Καθώς απομένουν ώρες για να ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος, οι πολιτικοί αρχηγοί, οι κομματικοί μηχανισμοί και οι υποψήφιοι βουλευτές ανά την επικράτεια, τα «δίνουν όλα» για να πείσουν όσους περισσότερους πολίτες μπορούν, με περιοδείες, επισκέψεις και συναντήσεις, αλλά και με την συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές συζητήσεις, όπου συχνά ο διάλογος και η αντιπαράθεση επιχειρημάτων είναι έντονα.

Με πάθος διασταυρώνουν τις απόψεις τους και οι καλεσμένοι στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1, στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, όπου καλούνται να απαντήσουν για τα διλήμματα των εκλογών και το διακύβευμα για την “επόμενη ημέρα”. 

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της Παρασκευής, για το θέμα που ανέκυψε με τον Γιώργο Κατρούγκαλο που τέθηκε εκτός εκλογικής μάχης, αλλά και το προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, συζήτησαν οι:

  • Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία
  • Χριστόφορος Βερναρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός - Παπαδόπουλος: Προβληματισμός για την Κρήτη, “ανησυχία” για τον Κορινθιακό

Βατικανό: Εισβολή αυτοκινήτου… από την κεντρική είσοδο (εικόνες)

Χαλάνδρι: Καταδίωξη “θρίλερ” τα ξημερώματα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ