Κοινωνία

11 Μαρτίου 2023 15:09 Τελευταία ενημέρωση : 11 Μαρτίου 2023 21:19

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Συνελήφθη 17χρονος

Διάβασέ μου το...

Που εντοπίστηκε ο νεαρός και συνελήφθη από αστυνομικούς. Αναζητούνται ακόμα δυο άτομα. Στα εγκληματολογικά το κινητό του 17χρονου.

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Συνελήφθη 17χρονος
-


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας ένας 17χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά τρία άτομα και αναμένεται η σύλληψη και των άλλων δύο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος συνελήφθη στο Μαρούσι, κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να είναι αυτός που βιντεοσκοπούσε την σκηνή του ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ δεν αποκλείεται να είχε και συμμετοχή στα χτυπήματα που δέχθηκε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι είχε σβήσει το βίντεο από το κινητό του, ωστόσο η ηλεκτρονική συσκευή έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την ανάκτηση βίντεο και άλλων δεδομένων.  

Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που χτύπησαν τον Βαρουφάκη»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι τα μέλη της ομάδας των αναρχικών που χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία. Ο Υπουργός έγραψε χαρακτηριστικά: «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της επίθεσης στον Προεδρο του ΜΕΡΑ25  Γιάνη Βαρουφάκη.  Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…»

Βαρουφάκης: Η  κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα

Σε νέα του ανάρτηση στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρει: «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα». 


Ειδήσεις σήμερα: 

Πιερία: Τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτες (εικόνες)

Ναύπακτος: Κακοκαιρία με χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους σάρωσε την πόλη (εικόνες)

Πέθανε ο Ντίνος Ροδόπουλος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ