Πολιτική

24 Φεβρουαρίου 2023 20:04

Καϊλή - Δημητρακόπουλος: υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, για την αποφυλάκιση του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Καϊλή - Δημητρακόπουλος: υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας (βίντεο)
-

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος της Εύας ΚαΪλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ποινικολόγος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση αποφυλάκισης του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με περιοριστικούς όρους.

"Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδω και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις Βρυξέλλες, αφέθηκε ελεύθερος. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της, αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση." είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

"Εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή." είπε ο δικηγόρος και μετέφερε την αντίδραση της Εύας Καϊλή, "Δεν πρόκειται ότι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος".

Για όσα φέρεται να ανέφερε ο Παντσέρι, για χρηματοδότηση προεκλογικά της Εύας Καϊλή είπε: "Ο Παντσέρι τα είπε αυτά για να σώσει τη γυναίκα, την κόρη και τη λογίστριά του" και τόνισε ότι από εκεί που τον θεωρούσαν αφερέγγυο, ξαφνικά έγινε... "αξιόπιστος".

Τόνισε στη συνέχεια, πως "Υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας εις βάρος της κ. Καϊλή".

Τέλος όπως είπε, με την αποφυλάκιση Τζόρτζι και Παντσέρι, "γκρεμίζεται το επιχείρημα, ότι αν αφεθεί ελεύθερη θα καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Τζόρτζι τι θα κάνει; Θα τα ποτίζει;"


Ειδήσεις σήμερα:

Revenge porn - Βόλος: Του ζήτησε να χωρίσουν και την εμφάνιζε στο facebook ...ως ιερόδουλη

Πύργος: Διέρρηξαν καφενείο... για 9η φορά (βίντεο)

Έβρος - Οικογένεια 28χρονης: Δεν αυτοκτόνησε το παιδί μας (βίντεο)