Κοινωνία

02 Ιανουαρίου 2023 10:35 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιανουαρίου 2023 20:05

Λιόσια: Ληστής σημάδεψε με όπλο μητέρα και βρέφος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τρόμος για οικογένεια στα Άνω Λιόσια. Η μητέρα περιγράφει στον ΑΝΤ1 τον εφιάλτη που έζησε όταν ληστής απείλησε την ίδια και το μωρό της.

Λιόσια: Ληστής σημάδεψε με όπλο μητέρα και βρέφος (βίντεο)
-

Έναν εφιάλτη έζησε μία μητέρα σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, όταν ληστής απείλησε την ίδια και το μωρό της με όπλο!

Στο βίντεο με την ένοπλη ληστεία που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον αδίστακτο ληστή, ο οποίος φορούσε μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου, έστρεψε το όπλο του σε μητέρα και το παιδί της που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί, ενώ απαίτησε να του δοθούν τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

"Μπήκε μέσα σαν πελάτης, του είπα Χρόνια Πολλά και με σημάδεψε με το όπλο και μου είπε γρήγορα τα λεφτά. Ο σύζυγός μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, ο οποίος κράταγε στην αγκαλιά του το μωρό και αυτός ο απάνθρωπος σημάδεψε το 3 μηνών βρέφος για να του δώσουμε 200 ευρώ. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», δήλωσε η μητέρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα".

Η ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργούς και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Μεθώνη

Δράμα - Απόπειρα βιασμού 15χρονου: Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του στον ΑΝΤ1

Βέροια - Νεκρό βρέφος: Το πέταξε η μητέρα του στο φράγμα του Αλιάκμονα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ