Κοινωνία

08 Δεκεμβρίου 2022 20:26 Τελευταία ενημέρωση : 08 Δεκεμβρίου 2022 21:05

16χρονος: Νέα επεισόδια στο Σχιστό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με φωτιές και οδοφράγματα διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου. Διεκόπη η κυκλοφορία. Συλλήψεις από την αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική.

16χρονος: Νέα επεισόδια στο Σχιστό (βίντεο)
-

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή του Σχιστού στον Κορυδαλλό με νεαρούς Ρομά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και σε λάστιχα στην οδό Δερβενακίων. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Λόγω των επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή & Δημητρίου, έως την Δερβενακίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στα Μέγαρα σημειώνονται επεισόδια στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού, όπου καίνε αυτοκίνητο και πετούν πέτρες κατά αστυνομικών. Την ίδια ώρα, στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Επεισόδια - Σχιστό - Κορυδαλλός

Στο μεταξύ στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε επιχειρησιακή δράση, πρωινές ώρες σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2022, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης :

  • πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε -25- οικίες
  • συνελήφθησαν -7- άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
  • προσήχθησαν -4- άτομα

Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

“Κιβωτός”: ο πατήρ Αντώνιος χωρίς ράσα, τα ρουσφέτια και η σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

Μουντιάλ 2022: Ο Λουίς ντε Λα Φουέντε νέος προπονητής της Ισπανίας

Ναύπακτος: Απατεώνισσα λογάριαζε χωρίς τον... ταξιτζή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ