Κοινωνία

22 Νοεμβρίου 2022 19:21

Λιμενικό Σώμα: Επιχείρηση διάσωσης εκατοντάδων μεταναστών νότια της Κρήτης

Διάβασέ μου το...

Συγχαρητήρια από Πλακιωτάκη και Μηταράκη, για την μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Λιμενικό Σώμα: Επιχείρηση διάσωσης εκατοντάδων μεταναστών νότια της Κρήτης
-

Την ικανοποίησή του για την επιχείρηση διάσωσης εκατοντάδων μεταναστών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος νότια της Παλαιόχωρας Χανίων εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Το Λιμενικό Σώμα για άλλη μια φορά απέδειξε όχι μόνο το επίπεδο των ικανοτήτων του, αλλά και το ότι αντιλαμβάνεται ως προτεραιότητα στην αποστολή του την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε ο υπουργός και συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που σχεδίασαν και έφεραν σε πέρας την επιχείρηση διάσωσης, κάτω μάλιστα από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο κ. Πλακιωτάκης διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να προστατεύει αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα της, που είναι και θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας και εξαρθρώνοντας τα δίκτυα θανάτου των αδίστακτων διακινητών.

Παράλληλα, ο Υπουργός μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφέρθηκε στην επιχείρηση διάσωσης, σε σχετική του ανάρτηση στο twitter.

Ειδήσεις σήμερα:

“ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ”: Τουρκικός παραλογισμός για την ταινία

Σκοτώθηκε επισκευάζοντας το αμάξι του

Τροχαίο: Οδηγός παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ