Πολιτική

06 Ιουλίου 2022 07:31 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2022 20:34

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ

Διάβασέ μου το...

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, στο Μετς.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ
-

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι του βουλευτή της Ν,Δ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην είσοδο του σπιτιού του βουλευτή στο Μετς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του σπιτιού.

Ο κ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε ότι πρόκειται για ακόμη μια «τρομοκρατική ενέργεια» και συμπλήρωσε ότι «η Πολιτεία θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να το σταματήσει αυτό».

Ο βουλευτής της ΝΔ, είπε ότι μαζί με αυτόν αναστατώθηκαν και όλοι οι γείτονες καθώς ο κρότος από την έκρηξη ήταν πολύ ισχυρός και η ποσότητα της πυρίτιδας που χρησιμοποιήθηκε μεγάλη.

Τέλος και μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι η επίθεση κατά την άποψη του, «έγινε στο πρόσωπο του δημοσιογράφου και όχι του βουλευτή».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε σχετική του δήλωση αναφέρει ότι «καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη»

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

"Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα."

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ζέστη και ενισχυμένο μελτέμι την Τετάρτη

Βόρεια Μακεδονία: Σοβαρά επεισόδια έξω από τη Βουλή (εικόνες)

Τα σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη