Κοινωνία

16 Ιουνίου 2022 18:35 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουνίου 2022 20:46

Φονικό στην Μακρινίτσα: Στο “σκαμνί” ο 32χρονος που σκότωσε τα δύο αδέλφια

Διάβασέ μου το...

Αναβιώνει το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα. Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας.

Φονικό στην Μακρινίτσα: Στο “σκαμνί” ο 32χρονος που σκότωσε τα δύο αδέλφια
-

Λίγο πριν τις 9 το πρωί συνοδευμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασε εδώ στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Καρδίτσας ο 32χρονος δράστης που δολοφόνησε τον περασμένο Απρίλιο την εν διαστάσει σύζυγο του και τον αδερφό της, αλλά και χτύπησε την πεθερά του, στη Μακρινίτσα.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η δικη, μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει οι δύο αστυνομικοί που ήταν σε υπηρεσία την ήμερα του φονικού και ένας που ήταν εκτός υπηρεσίας. Μάλιστα στην καταθεση ενός αστυνομικού που περιέγραψε με λεπτομέρειες τι αντίκρισαν τα μάτια του όταν έφτασε στο σπίτι που εκτιλυχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν σε κλάματα και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή.

Η δίκη αυτή την ώρα συνεχίζεται και ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία – σωματική βλάβη κατά συρροή. Και μέχρι στιγμής ειναι προφυλακισμένος στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Παραολυμπιονίκης: Η εικόνα που προκάλεσε οργή και η συγγνώμη Αυγενάκη (βίντεο)

ΝΔ: Η Λατινοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές 

Κοινωνικός Τουρισμός - Πρωτοψάλτης: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ