Αθλητικά

13 Ιουνίου 2022 10:48

Nations League: Τελευταία ευκαιρία για Γαλλία

Διάβασέ μου το...

Οι «πετεινοί» του Ντιντιέ Ντεσάμπ, με συγκομιδή μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες, υποδέχονται απόψε την Κροατία, σε ένα ματς χωρίς... αύριο.

Nations League: Τελευταία ευκαιρία για Γαλλία
-

Η κάτοχος του Nations League, Γαλλία, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, εφ΄ όσον θέλει αφ' ενός να παραμείνει «ζωντανή» στην υπεράσπιση του τίτλου της και αφ' ετέρου να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό από την League Α της διοργάνωσης.

Οι «πετεινοί» του Ντιντιέ Ντεσάμπ, με συγκομιδή μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες, υποδέχονται απόψε (21:45) την Κροατία (σ.σ. έχει τέσσερις βαθμούς) σε μία αναμέτρηση «χωρίς αύριο», καθώς είναι... υποχρεωμένοι να νικήσουν, προκειμένου να διατηρήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στο «Final Four». Την ίδια ώρα, η επικεφαλής του ομίλου με έξι βαθμούς, Δανία, θα φιλοξενήσει την Αυστρία που έχει δύο βαθμούς λιγότερους.

 Τόσο η Γαλλία, όσο και η Κροατία, δεν βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι» και οι παίκτες θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, αφού είναι δεδομένη η κόπωση, καθώς διανύουν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σημαντικό ρόλο, επίσης, διαδραματίζουν οι τραυματισμοί, η ανάγκη να παίξουν οι νεαρότεροι παίκτες, αλλά και η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ελπίζει να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στην ισοπαλία (1-1) με την Αυστρία και μάλιστα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Και ενδεχομένως, τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος είναι προφανώς κουρασμένος και ίσως δώσει την θέση του, στον Κρίστοφερ Ενκουνκού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγίου Πνεύματος… στο χωριό Άγιο Πνεύμα!

Μωβ μέδουσες V “Μάριος”: Η θαλάσσια χελώνα που τις εξολοθρεύει!

Λύτρας: Ο Τράγκας μπορεί να ήταν μπροστινός... για ξέπλυμα “μαύρου χρήματος”