Κοινωνία

02 Ιουνίου 2022 08:06 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιουνίου 2022 20:06

Γυναικτονία Τζεβριέ: Ισόβια στον σύζυγό της

Διάβασέ μου το...

Η απόφαση του Ορκωτού Κακουργιοδικείου Ορεστιάδας για τη γυναικοκτονία της Τζεβριέ, που είχε συγκλονίσει.

Γυναικτονία Τζεβριέ: Ισόβια στον σύζυγό της
-

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε από το Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας ο 30χρονος σύζυγος της Τζεβριέ, την οποία ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, στην Αλεξανδρούπολη.

Η δίκη, η οποία διήρκησε 9,5 ώρες, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με την επιβολή των ισοβίων στον 30χρονο, στον οποίον δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό (6 ψήφοι υπερ και ένας ένορκος ζήτησε ελαφρυντικά).

Η έδρα δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό περί πρότερου εντίμου βίου του κατηγορούμενου συζύγου της, ο οποίος στην απολογία του ισχυρίσθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του γιατρού του ΠΓΝΑ Μιχαήλ Καρανίκα ο οποίος και χειρούργησε την άτυχη Τζεβριέ , λέγοντας ότι στα 25 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας δεν είχε συναντήσει τέτοια κατάσταση σε ήπαρ ανθρώπου.

Στη δίκη ήταν και οι γονείς της άτυχης Τζεβριέ, οι οποίοι αντίκρισαν για πρώτη φορά μετά από τον Δεκέμβριο του 2021, τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή της κόρης τους.

«Δεν πρέπει να πάθουν άλλα κορίτσια αυτά που έπαθε το δικό μας παιδί. Δεν είμαστε ακόμα ψυχολογικά έτοιμοι για όλο αυτό. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Όλη την ημέρα έχουμε τις φωτογραφίες της στο χέρι μας και την αισθανόμαστε κοντά μας», δήλωσε ο πατέρας της.

Ο δολοφόνος της 29χρονης Τζεβριε επέστρεψε στις φυλακές Νιγρίτας όπου και κρατείτο προφυλακισμένος από τις 10 Δεκέμβριου του 2021. Σύμφωνα με την δικηγόρο του θα ασκήσει Έφεση.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκλαχόμα: Ένοπλος “σκόρπισε” τον θάνατο σε νοσοκομείο (εικόνες)

Finalissima: Η Αργεντινή υπερπρωταθλήτρια κόσμου (εικόνες)

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά δεν αμφισβητείται


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ