Αθλητικά

01 Ιουνίου 2022 09:54

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη σήμερα

Διάβασέ μου το...

Ο Σέρβος τενίστας υποκλίθηκε στον Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος θα διεκδικήσει το 22ο Grand Slam στην καριέρα του.

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη σήμερα
-


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ράφα Ναδάλ στον προημιτελικό του Roland Garros. Ο Σέρβος τενίστας υποκλίθηκε στον Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος θα διεκδικήσει το 22ο Grand Slam στην καριέρα του.

«Έδειξε γιατί είναι μεγάλος πρωταθλητής. Ξέρετε, μένοντας εκεί, ψυχικά… σκληρός και τελειώνοντας τον αγώνα με τον τρόπο που έκανε», παραδέχθηκε ο Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ με 3-1 σετ στα προημιτελικά του Roland Garros.

«Συγχαρητήρια σε αυτόν και την ομάδα του. Χωρίς αμφιβολία το άξιζε… Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη σήμερα», συμπλήρωσε ο Τζόκοβιτς.

«Ήταν καλύτερος σήμερα, νομίζω, σε σημαντικές στιγμές», είπε ο Νόλε και συνέχισε: «Κέρδιζα… στροφές καθώς επέστρεφα στο δεύτερο σετ, κατάφερα να το κερδίσω και σκέφτηκα: “Εντάξει, είμαι πίσω στο παιχνίδι”.

Τζόκοβιτς - Ναδάλ

Αλλά μετά είχε άλλα δύο, τρία φανταστικά game στην αρχή του τρίτου. Απλώς μπόρεσε να πάει το τένις του σε άλλο επίπεδο σε αυτές τις στιγμές, ιδιαίτερα στην αρχή όλων των σετ, εκτός από το τέταρτο.

Είχα τις ευκαιρίες μου στο τέταρτο. Δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Αυτό ήταν… Πάνω από τέσσερις ώρες μάχης και πρέπει να αποδεχτώ αυτή την ήττα».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: βυτιοφόρο διαμέλισε ηλικιωμένη

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με εγκατάλειψη με κλεμμένο λεωφορείο (εικόνες)

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 198 σημεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ