Πολιτική

11 Μαΐου 2022 20:01

Τουρκία - Τσελίκ: “όργανο” της Αθήνας ο Κιλιτσντάρογλου

Διάβασέ μου το...

Διμέτωπη επίθεση στο εσωτερικό της Τουρκίας και στην Αθήνα, βάζοντας στο “στόχαστρο” τον Έλληνα Υπ. Εξωτερικών, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν.

Τουρκία - Τσελίκ: “όργανο” της Αθήνας ο Κιλιτσντάρογλου
-

Την ίδια γλώσσα με την τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση, αυτήν του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) χρησιμοποιεί ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΡ, του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, ήτοι του κόμματος του Ερντογάν, συνεχίζοντας τις τουρκικές προκλήσεις.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, ο κ. Τσελίκ υπονόησε σαφώς ότι το CHP είναι «εργαλείο» της Ελλάδας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι η τουρκική κυβέρνηση και ο Τούρκος Πρόεδρος προστατεύουν την «Γαλάζια Πατρίδα».

«Ενώ η Τουρκία αγωνίζεται να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην Γαλάζια Πατρίδα, ένα μέλος του CHP είπε “αυτό θα μας φέρει σε δύσκολη θέση”. Προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα με αυτούς. Αν ψάχνετε για “εργαλεία”, πρέπει να κοιτάξετε εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: το εξώδικο, ο Γιάννης, η “λεβέντισσα Δήμητρα” και τα μηνύματα μίσους (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: 7χρονος πέθανε στο Ιπποκράτειο, όπου μεταφέρθηκε με σπασμούς και πυρετό

Βόλος: Μάνα αναγνώρισε το παιδί της ως δράστη ληστείας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ