Υγεία - Περιβάλλον

04 Μαΐου 2022 07:53 Τελευταία ενημέρωση : 04 Μαΐου 2022 13:41

Θεσσαλονίκη - Θάνατος 3χρονης: Νοσηλεύτηκε χωρίς διάγνωση

Διάβασέ μου το...

Η τεχνική  σύμβουλος της οικογένειας μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το μυστήριο θάνατο της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη - Θάνατος 3χρονης: Νοσηλεύτηκε χωρίς διάγνωση
-

«Νοσηλεύτηκε πολλές μέρες, χωρίς να υπάρχει διάγνωση», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της 3χρονης που κατέληξεστο Ιπποκράτειο μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας που είχε νοσηλευτεί αρχικά για πρήξιμο στον αστράγαλο.

Η Κατερίνα Αποστολίδου απάντησε σε σχετικό ερώτημα για το αν το παιδί είχε νοσήσει με Covid-19 ότι, «είχαν νοσήσει οι γονείς  και είχαν βρεθεί αντισώματα στα παιδιά, τα οποία μπορεί να το πέρασαν ασυμπτωματικά».

Ξεκαθάρισε πως, από το νοσοκομείο «δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο του παιδιού».

Ενόψει της ιατροδικαστικής εξέτασης, είπε πως πρόκειται για «ένα μικρό παιδί και πρέπει να καλύψουμε τα πάντα», εξηγώντας πως η ίδια θα είναι παρούσα στην ιατροδικαστική εξέταση.

Στις εξηγήσεις που δόθηκαν για το παιδί ήταν η νόσος Kawasaki, αλλά και η πιθανότητα long covid.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα της έχουν πει οι γονείς του παιδιού, είπε πως, αυτό που είπαν και δεδομένης της συντριβής την οποία βιώνουν είναι πως, «καθυστέρησε η διενέργεια της αξονικής, όσο νοσηλευόταν το παιδί».


Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Στον τελικό η Λίβερπουλ με ανατροπή

Ζακ Κωστόπουλος: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του

Σεισμός στην Αττική τα ξημερώματα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ