Κόσμος

14 Μαρτίου 2022 09:32 Τελευταία ενημέρωση : 14 Μαρτίου 2022 14:48

Ουκρανία - Μαριούπολη: πέθανε η έγκυος από τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Θρήνος και για το αγέννητο παιδί της γυναίκας, η οποία βρισκόταν, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, στο μαιευτήριο που βομβάρδισαν οι ρωσικές δυνάμεις.

Ουκρανία - Μαριούπολη: πέθανε η έγκυος από τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο (εικόνες)
-

Πέιθανε η έγκυος που εμφανίζεται στην φωτογραφία, να μεταφέρεται απο διασώστες, μετά απο τον βομβαρδισμό απο ρωσικές δυνάμεις του μαιευτηρίου στην Μαριούπολη.

΄'Οπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα δηλώσεις γιατρών, νεκρό είναι και το αγέννητο μωρό της άτυχης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε από την ρωσική επίθεση στο μαιευτήριο της ουκρανικής πόλης.

Σχετική ανάρτηση έκανε και το ειδησεογραφικο πρακτορείο AP, φωτογράφος του οποίου είχε απαθανατίσει την εγκυμονούσε, ενώ μεταφερόταν μακριά από το βομβαρδισμένο μαιευτήριο.

Η γυναίκα μετά την επίθεση της περασμένης Τετάρτης, που αρχικώς αρνήθηκε η Μόσχα, όμως εν συνεχείο απεδέχθη πως οργάνωσε και εκτέλεσε, είχε μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα που έφερε σοβαρά τραύματα φέρεται να ζήτησε από τους γιατρούς να σώσουν το παιδί της αδιαφορώντας για τη δική της ζωή. Οι γιατροί επιχείρησαν να φέρουν το μωρό στη ζωή με καισαρική τομή, αλλά αυτό γεννήθηκε νεκρό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γουίλιαμ Χερτ

Εξοπλισμοί: Η Γερμανία αγοράζει F-35 για να αντικαταστήσει τα Tornado

ΕΝΦΙΑ: 8 στους 10 θα πληρώσουν μειωμένο φόρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ