Κοινωνία

31 Ιανουαρίου 2022 15:12

Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία

Διάβασέ μου το...

Τις επόμενες ώρες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να σταλούν με email στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ

Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία
-

Τις επόμενες ώρες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να σταλούν με email στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ όπου είχε κάνει και τις πρώτες εξετάσεις. 

Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία σε εξειδικευμένο εργαστήριο το οποίο έχει περισσότερα δείγματα από ουσίες που μπορούν να ανιχνευθούν στον οργανισμό. 

Εκείνο που αναζητά το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης είναι ορισμένες μεταβολικές και συνθετικές ναρκωτικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία στην παράνομη αγορά και το εργαστήριο του ΑΠΘ δεν θα μπορούσε να εντοπίσει.

Από τη μεριά του, το ελβετικό Ινστιτούτο έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη τεχνολογία με μηχανήματα που μπορούν να ανιχνεύουν συνθετικές ουσίες άγνωστης δομής, που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει στην αγορά τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες.

Τα αποτελέσματα θα προστεθούν σε αυτά που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές από το ΑΠΘ και θα σταλούν στην ανακρίτρια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νάξος: Έκλεισε το αεροδρόμιο επειδή.. αρρώστησε υπάλληλος

Λύκος στον Διόνυσο: Ξεκινά επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε πολυκατοικία ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ