Life

31 Ιανουαρίου 2022 11:49 Τελευταία ενημέρωση : 31 Ιανουαρίου 2022 20:15

“Το Πρωινό” - Πάνος Νάτσης: Απαρηγόρητοι συνάδελφοι και φίλοι του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπαν στο Πρωινό συνάδελφοι του ηθοποιού και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Αποκλειστικά πλάνα από το σήριαλ "Σέρρες", με τον Πάνο Νάτση. Πότε θα γίνει η κηδεία του.

“Το Πρωινό” - Πάνος Νάτσης: Απαρηγόρητοι συνάδελφοι και φίλοι του (βίντεο)
-


Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο πρόωρος χαμός του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο Μεταξουργείο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Οι συνάδερφοι του Πάνου Νάτση δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media, ενώ αρκετοί ηθοποιοί μίλησαν και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Στο «Πρωινό» μίλησε και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος όπως αποκάλυψε μετά από επικοινωνία με την αδερφή του Πάνου Νάτση η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Μιλώντας με τον  Σπύρο Μπιμπίλα, ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν γνωρίζει ακόμα για τον θάνατό του. 

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Νάτση το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστεί» στο θέατρο Ήβη.

Ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε τα τελευταία τρία χρόνια στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του σεναριογράφου, «Σέρρες», απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό».


Ειδήσεις σήμερα: 

Παλαιό Φάληρο: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ

Λύκος στον Διόνυσο: Ξεκινά επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Βιασμός – Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε πολυκατοικία ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ